2018-11-30 05:45:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne háborogjon, hiszen csillagállása ragyogó

Napi horoszkóp november 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold szemben áll a Neptunusszal. Ez zavart, káoszt, sőt még akár veszekedést is jelezhet. Maradjon sportszerű! Ma nehezére esik összpontosítani, a kreatív tevékenységek azonban jól sikerülnek. Használja ki ezt az energiát, mert gyümölcsöző bevételi forrás válhat belőle.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr már a Nyilas jegyében áll, ez kisebb-nagyobb bosszúságot okozhat, sőt akár veszekedéseket is kiválthat. Koncentráljon inkább a munkájára, mert abban sikeres lehet. A Hold szemben áll a Neptunusszal, ez lecsökkentheti az energiáinkat.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Apró hibát ejt, és ezen felhergeli magát. Ne háborogjon, hiszen csillagállása ragyogó, karrierjében kedvező fordulat következik. Bátran hagyatkozzon megérzéseire, használja száguldó fantáziáját.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egyetlen meghívást se mondjon le, mert olyan emberekkel találkozik, akik új ötletekkel és érdekes tanácsokkal látják el. Ha most bátran vállal kockázatot, a befektetett pénze megsokszorozódik.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egyetlen meghívást se mondjon le, mert olyan emberekkel találkozik, akik új ötletekkel és érdekes tanácsokkal látják el. Ha most bátran vállal kockázatot, a befektetett pénze megsokszorozódik.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap sem alakul egészen a tetszése szerint, de annyi dolga van, és ezek annyira elterelik a figyelmét, hogy nem fogják irritálni ezek az események. Az este remek hangulatban telik!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr már a Nyilas jegyében áll. Vitás helyzeteket okoz a csillagállás. Mások értetlenkedése miatt zátonyra futhat, amibe most belekezd. Ezért a fontos újításokat hagyja későbbre, amikor ötleteivel nyerő helyzetbe kerül. Ma sok esetben túlzásokba eshet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munka területén, de a magánéletében is több ajánlatot kap. Mielőtt bármire is igent mondana, alaposan gondolja végig a lehetőségeket, a csábító ígéreteknek ne üljön fel. Ha tőzsdézik, befektetett pénze most nyerő helyzetbe kerül.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A kedvező aspektusok pozitív változásokra utalnak. Ingatlannal vagy cserével kapcsolatos terveit sikerül megvalósítani. Anyagi helyzetében a váratlan kiadások sem okozhatnak nagyobb problémát.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Új emberek tűnnek fel az életében. Noha életvitelük és felfogásuk merőben különbözik az ön által követettől, könnyen összebarátkozik velük. Pénzügyekben legyen óvatos.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Erre a napra a jövés-menés a jellemző, szinte csak aludni tér haza. Egy régebben elvállalt feladatát is éppen ma kérik számon öntől. Tartalékolja energiáit, hátha jön még a mostaninál is nehezebb időszak.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Érzelmi élete labilis. Szeszélyes viselkedésével, kiszámíthatatlan hangulatával sok bonyodalmat okozhat, Ha tehát elveti a sulykot, lesz mit megbánnia és jóvátennie ezen a napon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: